9.9.12

I'm living the dream !




















































































Hyvä fiilis ! Kaikki tuntuu menevän täydellisesti. Meil oli se home coming nyt täl viikol. En pukeutunu ku vaa yökkäri- ja spirit päiviin. Perjantain oli taas koulus se pep rally, mist kerroin siin video postaukses, et tää tunnelman kohotus hommeli. Illal oli peli ja siel kruunattii home coming queen. Kaikki oli pukeutunu joteki vähä hienommi sinne pelii, ja tos yhes kuvas näkyyki mite mä ja Bea pukeuduttii sinne. Oli taas tosi hauskaa ja tutustuttii monee uutee ihmisee. En oo varmaa koskaa puhunu nii monen uuden ihmisen kaa saman illan aikana. Enkun puhumine helpottuu päivä päivält. Nykyää vaa haluun kokoaja puhuu lisää ja lisää. Oon jo nii paljo itsevarmempi puhues et huhhu.  Mut joo, lauantain oltii yhen Wessin ja Chandlerin kaa. Nähtii ne ekan kerra sillo perjantain pelis, eikä sillokaa puhuttu niitte kaa oikeestaa yhtää. Oli vähä random sitte ku ne tuli hakee meijät lauantain ja mäkää en tyylii muistanu milt ne näyttää. Mut joo oli tosi hauska ilta ! Paras ilta tähän asti ! Käytii syömäs frozen yoghurtit ja sit suunnattii Wessin talolle hengailee ja illal meil oli pikkune bonfire niitte pihalla. Tosi kivoi ihmisii ! Tänää käytii aamupalal niitte kaa waffle houses ja sit vaa hengailtii jonku aikaa. Ne on tosi innoissaa meistä ja on suunnitellu jo tosi paljo kaikkee mihi ne haluu viiä meit ja mitä kaikkee ne haluu näyttää meille. :) Oon vaa koko aja yht hymyy ku tuntuu et kaikki loksahtelee paikoillee ja kaikki vaa rullaa täydellisesti.

Oon kans huomannu et ku oon skypetelly joitteki kaa ja puhunu suomee, ni enkku vähä puskee joskus läpi. Tai esim. et en enää sano sillee suomalaisittai "ööö" vaa sanon englantilaisittai "ammm" ja sanon joskus vahingos ain "yea". Oon alkanu ajattelee vähä englanniks kans ja jotkut unet on vissii englanniks. En oo iha varma. Mun pään sisäl vaa enkku ja suomi vaihtelee tiuhaa tahtii. Tää on hulluu. Mut hauskaa. Myös joskus jos sanon jonku sanan tai lauseen enkuks, vaik ku selitän et mitä joku sano, ni jatkan sit vahingos selittää sitä juttuu enkuks. Kauheen nopee tuntuu tää enkku vaa vahvenevan... Mut se on vaa hyvä juttu !

Nyt suunnataan Bean kaa nopee kauppaa ja sitte mennää varmaa hengailee illaks joitteki kaa jonnekki. Haha, on suunnitelmat vähä auki viel, mut saa nähä mihi päädytää !

No comments:

Post a Comment