2.9.12

Viime päivät

Huh, kirjotin just pitkän tarinan viime päivist mut oli sen verra tönkköö tekstii et oli pakko kumittaa kaikki.

Tiivistettynä siis:  Perjantain oltii Beatricen ja koulust muutaman kaverin kaa leffas ja syömäs. Leffa oli surkee, seura mahtavaa ! Tuli taas naurettuu ainaki parin viikon edest.
Tänää oltii Beatricen kaa shoppailemas koko päivä. Ei kyl löytyny paljookaa mitää, mut oli hauskaa. Päästii hetkeks muualle näilt meijä kotiseuduilt.
Huomisen suunnitelmat on viel vähä auki. Alkuperästen suunnitelmien mukaa meijän piti olla Carlien ja Allisonin kaa, mut Allisonil on treenit keskel päivää ni saa nyt nähä mitä tehää vai tehääkö mitää. Huomen on siis vapaat koulust, ku on Labor day.
Ens viikol on home coming. Joka päivälle on erilline pukukoodi. Tiistain pyjamapäivä, keskiviikkoon elokuva hahmo, torstain career-day ja perjantain spirit-day eli koulun värei ja vaatteit päälle. Perjantai illal on sit taas fudis peli mitä mennää tietty kattoo. Mul on viel vähä auki et mite pukeudun noin päiviin. Ainoo mikä nyt on joteki selvillä on toi pyjama päivä. Ehk noi loputki viel selvii.. Toivotaa nii.

Sortsit ku ei nyt oo mitää kuvii tai mitää, mut en oo oikee jaksanu kuvailla mitää. Tää on nyt varmaa maailman tylsin postaus, mut halusimpaha vähä kirjotella et mite tääl päi menee. Terkkui kaikille sinne Suomee !

Ps. Huhhhu, taas tornado varotukset pyörii. Meijä hostäiti kuuli jo tornadosireenit sen töis. Toivotaa ettei tänne tuu mitää. Pikkase kuumottaa ku ulkoon on kauhee myrsky...

EDIT: Just ehin julkasta tän postauksen ku tääl meilläki kuulu tornado sireenit. Huhhu, se tunne oli iha hirvee ! Juostii kaikki pyykkihuoneesee ja venattii et sireenit katkastaa. Buck oli olohuonees seuraamas uutisist mite se tornaado liikkuu. Se oli kulkenu iha täst meijä lähelt. Hyi, toi oli hirveetä. Ollaa viel varotuksen alaseen, eli voi olla et joudutaa viel uusiks mennä pyykkihuoneesee...

No comments:

Post a Comment