3.2.13

Memphis with the exchange students




































































Oon ylpee ittestäni ! Vihdoin sain aikasiks ottaa kameran mukaan, ku lähetään jonnekki ! Oltii eile (lauantaina) siis vaihtareitten kanssa semmosessa tapaamisessa meijän aluevalvojien kanssa. Käytiin vähä ajankohtasia asioita läpi, mm. promiin ja kotimaihin lähtöön liittyviä asioita. Sen jälkee mentii vaa vaihtareitten keske kiertelee Memphisii. Oli tosi kivaa ! Oon siis vaa kerra päässy kiertelee Memphisii tota enne, enkä sillonkaa niin kunnolla et oli tosi jees kierrellä vaa ympäriinsä ja käyä kaiken maailman kaupoissa ja pikku putiikeissa. Päästii taas pitkästä aikaa juttelee muittenki vaihtareitten kaa. Nähtiin viimeks joskus monta monta kuukautta sitte. Oli hauska huomata miten kaikkien enkku on parantunu tosi paljo ! Toivottavasti muut teki saman huomion mun oman enkun suhtee.. Ite sitä ei kuule ollenkaa, onko enkku kehittyny vai ei..
Käytii syömässä tommosessa BBQ ravintolassa nimeltä "Pig". Oli tosi hyvää ruokaa ! Kiertelyitten jälkee mentii viel meijä aluevalojan kerrostalon katolle, mist noi kaks alinta kuvaa on. Siel oli muutamat grillit ja pöytii ja hot tub. Meijä aluevaloja sano et voijaa joskus ku on lämpimämpää ni pitää vaihtareitte keske semmone Memphis day et kierrellää kaikkii museoita ja tätä Memphisin historiaa ja nähtävyyksii paremmi ja sitte sen päivän jälkee mentäis tonne katolle ja vähä grillailtais ja mentäis sinne hot tubee ja semmost. Tosi kivalt kuulostais !

Perjantain oltii taas koulun korispelissä. Oli tosi iso peli kosk oli Southavenii vastaa mikä on meijän tosi tosi iso vastustaja. Valitettavasti sit hävittii kyl se peli, mut oli kyl tosi tiukkaa vääntöö koko pelin ajan. Sen jälkee mentii Taco Bellii hetkeks hengailee kavereiden kaa ja siit sitte ne heitti mut himaa ku olin tosi väsyny enkä jaksanu enää tehä mitää. No, loppujen lopuks olinki sitte himas vaa joku 10 minaa ja lähin siit sitte yhen mun toisen kaverin kaa vaa ajelee ympäriinsä ja iha vaa hengailee vähäks aikaa.

Sitte lauantain ton Memphisin jälkee tultii kotii ja autettii Meghanii sen synttäri valmisteluis. Illal sitte meille tuli porukkaa ja juhlistettii Meghanin 16v syntymäpäivää. Annettii Bean kaa sille lahjaks semmoset Pandoran sormukset, toine muistuttaa Meghanii musta ja toine sitte Beasta. Meghan tykkäs tosi paljo niist, oli oikein onnistunu lahja. :)

Tänää sitte ois illal Super Bowl, mut saa nähä jaksanko kattoo sitä.. :D Suunniteltii Carsonin kaa et vois vaa viettää jonku leffa illan ja vaa jillailla himas. Mun pitäis tosin viel tehä läksyt ja siivoilla mun huonetta taas kerran... Noh, saa nyt nähä mitä tänää viel keksii.

No comments:

Post a Comment