9.10.12

Fall Break





























Wuhuu oon ylpee ittestäni, sain aikasiks tehä tän postauksen ! Kuvitukseen toimii muutamat random kuvat iha random järkäs ja kaiken lisäks kaikki on iPod kuvii joten en mee takaa laadust ! Mut parempi tääki ku ei mitää !





























Mul oli siis perjantain mun ainoo koe ja se oli siis Physical Sciencest. Oli kyl niiin älyyyttööömään helppo koe et huhhu... Ei ois tarvinu lukee oikeestaa ollenkaa. Se oli monivalintakoe ja siin oli kai about 60 kysymyst. Suurin osa oli maalaisjärjel pääteltävii ja jotkut vastaus vaihtoehdot oli nii tyhmii ! En tajuu et mite kukaa voi reputtaa tommose kokeen...





























Viime viikonlopun aikaan ei tapahtunu mitää maata mullistavaa. Meil oli nyt fall break et eiline (maanantai) ja tää päivä oli vapaat. Vietettii Bean kaa meijä fall break meijä aluevalvojalla, kosk meijä host perhe meni vuorille ja täst niitte matkast ja meijä siihe osallistumisest oli vähä säätöö. Torstai illalla siis tultii meijä aluevalvojalle ja sitte maanantaina mentii takas kotii. Oli tosi jees, hengailtii kavereiden kaa ja semmost perus juttuu.

Tänää tosin jouduttii sit tulla taas takasi meijä aluevalvojalle, kosk meijä perhe oli unohtanu maksaa sähkölaskun ja meilt katkastii himast sähköt... Ollaa nyt tääl sitte vissii ainaki torstaihi asti. Vähä säätöö kaiken kans, kosk tääl asuu nytte kuus teinii + vanhemmat ja mä ja Bea käyää eri kouluu ku kaikki muut ni on vähä säätöö siit mite päästää kouluu ja koulust takas tänne... Noh, kyl tää täst toivottavasti ! Oon vaa nii väsyny tähä kaikkee epävarmuutee, koskaa ei tiiä mitä seuraavaks tapahtuu. Yhe asian oon nyt oppinu täs viikon sisäl nimittäi pakkaamisen 5 minuutin sisällä.

3 comments:

  1. ihana toi hodari asu :D kuvastaa sua! :P ja hyvä et sait ton host perhe jutun nyt selvitettyy =)just täs yhis treeneis ikävöitiin senjan kaa sua =( mut pidä nyt hauskaa ku on kaikki jutut siel kunnos! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. t:minttu siis jos et tajunnu :D

      Delete
    2. hahah juu pidän hauskaa ! mulki kauhee ikävä teit:(

      Delete