18.8.12

Fiiliksii

Mietin tosi pitkää et kirjotanko täst tänne blogin puolelle vai en. Päätin nyt kummiski kirjottaa kosk en haluu mitenkää kaunistella vaihtari vuotta ja kertoo pelkästää kui ihanaa kaikki on ja kui rakastan tätä paikkaa ja kaikki menee hyvin. Haluun kirjottaa iha rehellisesti mun fiiliksii tänne, hyvii ja myös niit huonoiki.

Ollaa puhuttu Beatricen kaa täs parin päivän aikaan tosi paljo kaikest. Meil on kummalki samanlaiset fiilikset ollu nyt. Alus kaikki tuntu just tosi hienolt ja ihanalt ja elämä hymyili ja tää paikka ja perhe ja kaikki oli ihan täydellist. Nyt on kummiski vähä alkanu tuntuu et onks tää perhe sittenkää se oikee meille. Tää tuntuu nii tyhmält miettii tätä nyt ku ollaa oltu tääl vast kolme viikkoo, mut eipä näille fiiliksille voi mitää... Ollaa oltu tääl koht kuukaus eikä olla tehty oikeestaa mitää.. Ei olla käyty missää tai nähty mitää. Ollaa vietetty suurimmat osat päivist vaa kotona tekemät mitää. Viikonlopun suunnitelmatki tyssäs sattuneista syistä ja ollaa Bean kaa koitettu keksii jotai tekemist, mut eipä tääl oikee oo mitää. Tuntuu et ollaa nii erilaisii tän perheen kaa. Mä ja Bea haluttais nähä ja kokee uusii juttui, mut tää perhe on melkeempä vaa kokoaja kotona. Joskus käyää ehk ulkoon syömäs tai kattomas poikien treenei, mut that's it. En tarkota etten tykkäis täst perheest ja näist ihmisist. Perhe on tosi ihana ja tykkään siit, mut en haluu viettää koko mun vaihtarivuotta kotona. Enkä todellakaa oo aikomas vaihtaa perhettä ainakaa vielä. Ei kolmen viikon jälkee voi tietää kunnol et millast tää elämä oikeesti on... Nää fiilikset vaa ilmesty yllättävän nopee. Pitää nyt katella mite asiat menee ja muuttuuks tää täst.

2 comments:

  1. Musta on jännä kun ihmiset puhuu tosta "huumavaiheesta", koska ainakaan mulla ei koskaan sellasta kunnolla tullut, vaan melkei heti tuli sellanen "haluun kotii" -fiilis, mut kyl sitä sitte alko asioihin suhtautumaan positiivisemmin. Mutta kaikille se alamäki jossai vaiheessa tulee!

    Uutee perheeseen tottuminen on yks haasteellisimmista jutuista vaihtovuodessa, I guess. Ite huomasin aika äkkiä, että mun hostperheen tulot ei oo yhtä korkeat kuin mun omalla perheellä (ja tässähän ei siis ole mitään vikaa, mutta yks iso ero joka pisti nopeasti silmään), ja esimerkiksi kummallakaan mun hostsisaruksista (16 & 12-vuotiaat) ei mun käsityksen mukaan oo omaa kännykkää.

    Ymmärrettävää kyllä että perheen epäaktiivisuus harmittaa jos ite haluis kovasti olla menossa, varsikin sielläpäin missä ilman autoa liikkuminen on tosi haastavaa. Toivotaan että löytäisitte kuitenkin yhteisen sävelen, ettei tarvis perhettä ton vuoksi lähteä vaihtamaan :)

    ReplyDelete
  2. Anonymous19/8/12 02:24

    kannattaa tietty mainita tost sille perheelle:) tai kysyy sillee 'et voitaisko joku pv mennä jonneki'. koska niil voi olla sillee et ku ne elää vaa normielämää nii eihä niille tuu välttämät mielee et haluisitte tehä ja nähä kaikkee. mut kiva ku kirjotat kans näist fiiliksist ja toivottavasti kaikki alkaa sujuu niinku haluisitte:)

    ReplyDelete