15.8.12

Last weekend

Huhhu, mun pitäis mennä tänää aikasi nukkuu et jaksaisin pysyy hereil huomen koulus, mut iski kauhee kirjotusfiilis ni pakko oli tulla tänne vähä päivittelee.

Viime viikonloppuna hengailtii paljon altaal, ku koitettii saada Bean kaa rusketusta pintaa muutaman viikon päästä olevaa koulukuvausta varten. Noh, tulosha oli se, että paloin nätisti naamasta... Noh, tekevälle sattuu... Lauantaina käytii kans Starbucksissa aamupalalla kahestaa Bean kaa. Oli kivaa, ja aateltii ottaa traditioks toi lauantai aamupala Starbucksissa. Saatiin taas kerran ilmaset kahvit sieltä, koska siel on töissä yks jätkä joka on kans italialainen, ni se sitte antaa meille ain sitte ilmaset kahvit ku Beaki on italialaine. Kelpaa ! :)

Käytii myös sunnuntai iltana Bean kaa leffassa kattoo Ted. Oli kyl aikas erilaine kokemus toi amerikkalaine leffateatteri... Ihan erilaine ku Suomessa. Ja oli vähä kuumottavaa, ku meijän hostäiti sano meille et meijän pitää olla tosi varovaisii siel ku se teatteri oli vaa joku kilometrin pääs Memphisin "bad area":st, ja siin teatterin kulmil kuulemma usein ryöstetää ihmisii, ku se on helppoo siin iha Tennesseen ja Mississippin rajal, kosk Mississippin poliisi ei voi jahdata rikollisii enää Tennesseen puolelle... No mut hyvin meni, eikä tultu ryöstetyiks !













































En ois uskonu et oisin koskaa ikävöiny Suomen kouluu, mut nyt täytyy sanoo et ikävän on ja kova ! Menee nii pahasti hermo tähä koulusysteemii et huhhu... Nauttikaa siit koulust siellä Suomessa ! Ette tiiä miten rentoo teil onkaa ! (Oke, tääl kaikki testit sun muut on paljo helpompii ja oppilailt odotetaa vähemmä, mut saattepaha ainaki hengailla käytävil ja käyä vessassa kouluu tullessa ennen ekaa tuntii....)

Viikonlopulle on kivoi suunnitelmii jee can't wait ! Perjantaina ois jenkki fudis matsi, mitä aateltii mennä kattoo Beatricen kaa ku ei viimeviikol päästy lähtee. Ja lauantain mennää Beatricen ja Kacin ja Erinin (joihi oon tutustunu koulus) kaa shoppailee tai sitte vaa altaalle hengailee, saa nyt nähä mitä päätetää tehä. Mut tosi kiva päästä tekee jotai erilaist pitkäst aikaa ah !

No comments:

Post a Comment