5.8.12

Last summer days

Love and Theft - Angel eyes                  Karmin - Brokenhearted

Ylhäällä parit biisit mitä tääl kuulee radiois iha jatkuvalla syötöllä.






























































Taas saatte tyytyy tämmösii mössösii iPod kuvii, mut onha nääki nyt parempi ku ei mitää...
Arkipäivät täl viikol on menny aika samaa rataa mitä ennenki. Poolii, kävelyi, parit ravintola käynnit ja poikien kaa hengailuu. Lauantaina käytii shoppailemassa tyttöjen kanssa Memphisissä kouluu varte vaatteita. Täällähän kouluissa on tosi tarkat dresscodet, meijän koulussa ei tytöillä saa näkyy olkapäitä, ja hameiden / housujen pitää yltää vähintää polven yläpuolelle. Elikkäs topit ja minishortsit on ihan out of the question. Tyhmää, mut minkäs mahtaa... Memphisissä oli tän viikonlopun ajan tax free, eli ei veroja. Eli kun jenkeissä hintoihin ei oo lisätty sitä veroa, eli hintalapun näyttämä hinta ei oo se lopullinen hinta. Memphisissä esim veroo tulee lisää 9,5% eli jos vaate maksaa vaikka 10 dollaria, nii siihe tulee viel about 1 dollari lisää hintaa. Oli tosi jees toi tax free, kosk ei tarttenu miettii et paljos nää ny tulee verojen kans maksamaa.






























































Lauantaina shoppailukierroksen jälkee mentii Bean (eli Beatrice, se italialainen vaihtari joka asuu mun kanssa samassa perheessä) kaa meijän aluevalvojalle hengailemaan sen tyttären (Carlie), pojan (Hunter) ja niitte perheen saksalaisen vaihtarin (Vincent) kaa. Lähettii siit sitte istuu iltaa Carlien, sen kavereiden ja Vincentin kanssa yhelle paikalliselle pojalle, jonka nimee en nyt satu muistaa... Oli tosi hauskaa ja oli ihanaa päästä vähä tutustuu oman ikäsii ! Ja tääl on nii helppoo, ku kaikki ajaa autoo, ni on helppo vaa lähtee jonnekki eikä tarvii miettii kyytejä.

Tänää lähettii Bean kaa taas meijän aluevalvojan perheen kanssa Oxfordii, niitten mummin talolle. Yllä olevat kuvat on tältä päivältä, ja 3 ekaa on sieltä talolta. Se siis sijaitsi tommosen pienen järven rannalla ja pihalla oli oma pooli. Ei tosin menty Bean ja Vincentin kans uimaa, mut kaikki muut kyl meni.

Huomenna alkais sitte koulu Desoto Central High Schoolissa. Ollaan Bean kans ainoot vaihtarit koko koulussa. Oppilaita siellä on joku 1500-2000 ja rakennus on tooooosi iso. Käytii tekee keskiviikkona kurssivalinnat, ei tosin saatu viel lukkarii tai varmaa tietoo mitä kursseja meil nyt tulee olee, mut huomenna seki sitte selvii. Mennää siis Bean ja vanhimman (kotona asuvan) hostveljen Mattin kanssa koulubussilla kouluu. Ollaa onneks vikat ketkä se bussi ottaa kyytii, eli päästää täst sitte suoraa ilma turhii kiertelyi koululle.

Täst tuli nyt tooosi iso romaani, mut joo kiva jos taas kerra joku jakso lukee ! :) Terkkuja Suomee, nauttikaa vikoista lomapäivistä !

4 comments:

  1. Ei ollut yhtään liian iso romaani!
    Lisää vaan tällaisia postauksia!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha no en ihmettele et SÄ jaksoit lukee:D

      Delete
  2. ihana blogi sonja!! ja toi banneri<3 mut miksei voi liittyy lukijaks? :oo

    ReplyDelete
    Replies
    1. hiiih kiitti !:) mut pitäis kyl pystyy liittyy lukijaks:o

      Delete